L'economista i periodista Almudena Domínguez, nova cap de Demarcació de Costes a les Balears

La nova responsable substitueix Adriana Pousa, qui va dimitir només set mesos després de prendre possessió del càrrec

Almudena Domínguez Garcés, llicenciada en Economia i Periodisme, és la nova cap de Demarcació de Costes a les Balears en substitució d'Adriana Pousa, qui va dimitir només set mesos després de prendre possessió del càrrec i que va cessar en aquestes funcions a final d'abril, segons va avançar l'ARA Balears. La nova responsable ha estat nomenada per part de la Direcció General de la Sostenibilitat de la Costa i la Mar, dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica.

Domínguez és funcionària del Cos Superior d'Administradors Civils i ha ocupat diferents llocs en l'Administració General de l'Estat, també a la mateixa delegació del govern espanyol a les Illes com a cap de servei en les àrees de Foment i d'Indústria i Energia. A més, des de l'any 2013 fins al passat mes de febrer va assumir la direcció de la Gerència Territorial de Justícia a les Illes Balears.

Cal tenir present que l'anterior responsable de Costes, Adriana Pousa, va  plasmar en un informe que faltaven inspectors i altres treballadors i que hi havia jubilacions i baixes que no s'havien cobert, segons varen admetre fonts de l'Administració estatal a l'ARA Balears. De fet, la manca de personal és una de les causes de les queixes dels ecologistes del GOB, d'Alternativa per Artà i de la Conselleria de Medi Ambient del Govern, que han criticat negativament la gestió que ha fet aquesta administració estatal del litoral de les Balears.

L’Estat pretén renovar xibius sense cap estudi d’impacte ambiental

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF