Alegria a Evissa pels més de 200.000 euros en premis

S'han venut diveros dècims premiats a quatre administracions de l'illa

L'administració de loteria número 1 de Santa Eulària, a Eivissa, ha venut deu dècims del quart premi, 67.774, al qual corresponen 200.000 euros a la sèrie.

Mari Carmen Navas, empleada de l'administració de loteria situada al carrer Ignacio Riquer  Wallis , ha apuntat que, de moment, desconeix si el premi ha recaigut en algun veí o, per contra, ha estat adquirit per turistes. "De moment no ha vengut ningú", ha assegurat.  Aquesta mateixa administració ja va vendre un cinquè premi en el sorteig de Nadal de 2012.

D'altra banda, a l'administració de loteria de Sant Antoni, capitanejada per Andrés Navarro, també s'han venut entre "tres i quatre" dècims electrònics del 29.031, amb 6.000 euros el bitllet.
Segons Navarro, fins a l'administració, localitzada a la plaça d'Espanya, "ja han passat dos veïns molt contents".  Navarro també va repartir l'any passat sis dècims d'un altre cinquè premi de la loteria de Nadal.

Finalment, des de les administracions de loteria número 2 d'Eivissa i a la situada en el número 43 d'Isidor  Macabich  s'han expedit bitllets electrònics d'un cinquè premi, el 02.308. Això no obstant, desconeixen en sengles administracions quants dècims han pogut expedir.  Cristina Molina, responsable de l'administració de loteria número 2, recorda que el 2012 va donar un primer premi de la loteria de Nadal amb un dècim electrònic, mentre que el 2014 i 2015 va vendre un cinquè premi.

EDICIÓ PAPER 07/12/2019

Consultar aquesta edició en PDF