Alcudiamar i l'associació Paisatge Net consciencien els més joves de la problemàtica de les escombraries marines

Aquest taller s'inclou en el projecte 'Prevenció de la generació de residus i la seva disposició inadequada en el mitjà marí'

El port esportiu Alcudiamar i l'associació Paisatge Net han desenvolupat un taller d'activitats per conscienciar sobre el correcte tractament dels residus que es generen en el mitjà marí.

Aquest taller s'inclou en el projecte 'Prevenció de la generació de residus i la seva disposició inadequada en el mitjà marí'. El projecte forma part del Programa Pleamar i s'està duent a terme amb el suport de la Fundació Biodiversitat, del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient. A més, compta amb el cofinançament del Fons Europeu Marítim i de Pesca.

El contingut del taller s'ha centrat a conscienciar els més joves de la problemàtica de les escombraries marines i la proliferació de plàstics en el mar. A través de vídeos i activitats se'ls ha explicat què cal fer amb els residus generats al mar i el litoral, i també com s'han de tractar els residus que generen les embarcacions (olis, bateries, piles...).

EDICIÓ PAPER 20/01/2019

Consultar aquesta edició en PDF