Alcover (PSIB) a Delgado: "No utilitzi la tàctica del PP de posar el ventilador"

El portaveu del grup parlamentari socialista assegura que l'expedient de compra de l'hotel Rocamar es va muntar la legislatura passada

El portaveu del grup parlamentari socialista, Andreu Alcover, ha contestat a les declaracions que ha fet l'exconseller de Turisme Carlos Delgado després de declarar com a investigat durant la instrucció del cas Rocamar. Delgado ha assegurat que la decisió de la compra de l'hotel va venir heretada del govern del Consell insular, presidit per Francina Armengol. 

Alcover ha contestat que "l'expedient de compra de l'hotel Rocamar va ser muntat per la Conselleria de Turisme la legislatura passada", durant el Govern Bauzá, amb els populars Carlos Delgado i Jaime Martínez com a consellers de Turisme, "uns fets que ningú posa en dubte".

El portaveu del grup socialista també ha insistit a recordar que "els investigats, entre d'altres, són ells", i ha demanat a l'exconseller del PP que "no utilitzi la tàctica del PP de posar el ventilador per intentar fer veure que tots som iguals".

Alcover també ha explicat que "qui va denunciar aquesta operació va ser el PSIB", per la qual cosa no val que els ocells disparin als caçadors".

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF