L'Ajuntament de Palma presenta la diada ciclista de Sant Sebastià "més sostenible"

José Hila ha fet una crida a la participació per celebrar el 40è aniversari de la cursa

El batle de Palma, José Hila, ha fet una crida a la participació en la diada ciclista de Sant Sebastià, que dilluns que ve, si la pluja no ho impedeix com l'any passat, celebrarà la seva 40a edició. "Molts grups, famílies i amics se sumen any rere any a una prova tradicional i entranyable, que dona l'oportunitat de gaudir de Palma des d'una altra perspectiva i que enguany, a més, serà més sostenible", ha assenyalat Hila en la presentació de la prova. El consistori ha informat en una nota de premsa que els participants tindran a la seva disposició aigua per omplir recipients reutilitzables, la qual cosa contribuirà a reduir el consum de plàstics.

El recorregut partirà a migdia de la plaça de Santa Eulària i continuarà pel parc de la Mar, l'avinguda Antoni Maura, la Rambla, el camí de Jesús, Salvador Dalí i, finalment, el Palau d'Esports de Son Moix, després de completar sis quilòmetres. A Son Moix hi haurà animació musical, una zona de jocs infantils organitzada pel Consell de Mallorca i una àrea d'avituallament amb aigua i refrescos.

A més, al final de la diada es lliuraran premis per als grups més nombrosos i se sortejaran entre els participants regals cedits pels patrocinadors de l'esdeveniment.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF