Aixequen 978 actes a locals de Palma per incomplir les normes covid-19

Entre els mesos de setembre i octubre s'han fet 204 inspeccions

Els grups d'inspecció conjunta de la Policia Local de Palma, la Policia Nacional i funcionaris de la Conselleria de Turisme varen aixecar entre els mesos de setembre i octubre 978 actes a locals de Ciutat per incomplir les normatives generals i específiques per fer front a la pandèmia de covid-19, segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

El portaveu de la Policia Local de Palma, Ángel García, ha explicat a Efe que, si bé abans les inspeccions se centraven en les zones d'oci, com el passeig Marítim o el barri del Jonquet, aquest darrer mes s'han intensificat les actuacions a la resta del municipi.

En concret, aquests grups de treball varen aixecar el setembre 425 actes i varen inspeccionar 93 locals, sobretot del sector de la restauració, i es varen identificar 1.024 persones, segons ha detallat la Policia Local.

A l'octubre, es varen aixecar 553 actes per infringir la normativa. A més, els agents varen inspeccionar 111 locals de Ciutat i varen identificar 1.753 persones per incompliment de les mesures sanitàries per fer front al coronavirus.

El Govern aixeca 379 actes per no complir les normes covid-19

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF