Air Nostrum reprendrà els vols interilles a les Balears el 24 de maig

La companyia ha informat que hi haurà cinc freqüències diàries

L'aerolínia Air Nostrum reprendrà el 24 de maig els vols interilles a les Balears, després de coordinar-ho amb el Govern, amb cinc freqüències diàries. La companyia, que va interrompre les operacions a conseqüència de les limitacions a la mobilitat derivades de l'estat d'alarma, programarà inicialment tres freqüències diàries entre Mallorca i Eivissa, i dues entre Mallorca i Menorca, segons ha informat l'agència Efe.

L'aerolínia ha explicat que anirà monitorant la demanda per adequar l'oferta si fos necessari. D'aquesta manera, Air Nostrum torna a connectar Palma amb Eivissa i Menorca diàriament, com feia des d'octubre de 1999.

El president de la companyia, Carlos Bertomeu, ha recordat que l'entitat va iniciar la seva marxa operant a les Balears, "fa gairebé 26 anys", vols amb la Península. Des de llavors havia volat de manera ininterrompuda a les Illes fins al 28 de març, data en què, seguint les directrius de les autoritats per combatre la pandèmia, va detenir tota operació.

"Em sembla molt simbòlic que, després de l'única parada d'Air Nostrum, reprenguem l'activitat aquí, on ens sentim a casa nostra. Sens dubte, es tracta d'una passa significativa per al retorn a la normalitat que tots desitjam", ha assenyalat Bertomeu.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF