Aïllen una classe d'Infantil de Menorca per un positiu en covid-19

Una desena d'alumnes i la tutora estan en quarantena després d'haver estat en contacte amb el cas confirmat

Un cas de coronavirus entre els alumnes d'Infantil de l'escola Sa Graduada de Maó obliga a aïllar tots els alumnes i la professora del grup per evitar un brot de coronavirus al centre educatiu. Davant el positiu d'un infant, la Conselleria de Salut ha decretat la quarantena obligatòria per a una desena d'alumnes i la tutora del grup.

Segons les primeres investigacions, el cas positiu de coronavirus només hauria estat en contacte amb els seus companys de classe i amb la seva tutora i no hauria tingut cap mena de contacte amb la resta d'alumnes del centre educatiu. Davant aquesta situació, l'escola ha decidit aïllar només els alumnes i la professora d'aquesta classe i manté activa l'activitat lectiva.

Una tutora i 14 alumnes d'un col·legi de Ciutadella, en quarantena preventiva per un positiu de covid-19

Aquest és el segon cas de coronavirus que hi ha a Menorca des del començament del curs escolar. Cal recordar que des d'aquest dilluns la tutora i 14 alumnes del primer curs de Primària del CEIP Mare de Déu del Toro de Ciutadella estan en quarantena arran d'un cas positiu de coronavirus detectat entre l'alumnat de la classe.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF