L'Agència Tributària ja ha tornat 51,7 milions d'euros de la renda de 2019

Fins ara han presentat la declaració 131.170 contribuents, un 30% més que l'any passat

L'Agència Tributària (AEAT) ha tornat fins aquest dimarts 51,7 milions d'euros de la renda de 2019 a 74.200 contribuents de les Illes Balears. Això suposa un augment del 36,4% de les devolucions pagades i un 46,3% de l'import tornat, respecte del mateix període de l'any passat, segons indica Efe.

A l'Arxipèlag, ja són 131.170 contribuents els que, per ara, han presentat la declaració, un 30% més que l'any passat, ha detallat la Delegació del Govern de les Illes Balears en una nota.

Gran part de les declaracions s'han fet a través de la pàgina web de l'Agència Tributària i algunes s'han fet amb l'aplicació mòbil de l'Agència. A partir d'aquest dimarts també es pot demanar el servei personalitzat de confecció telefònica de declaracions a través de l'opció 'Li truquem'. En aquest cas serà l'AEAT la que es posarà en contacte amb el contribuent per presentar la declaració de la renda per telèfon. Els interessats hauran de donar el seu número mòbil i rebran un missatge en el qual se'ls indicarà el dia que podran ser atesos, a més d'un enllaç amb la documentació que hauran de tenir disponible el dia de la cita.

Els que prefereixin ser atesos a les oficines també estan obligats a demanar cita prèvia. Cal destacar que seran atesos en funció de la disponibilitat del servei, que s'anirà incrementat gradualment.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF