Publicitat
Publicitat

Almenys tres morts i dos desapareguts en xocar un mercant i un pesquer a Vigo

Cinc tripulants han estat rescatats amb vida

Almenys tres mariners han mort i dos han desaparegut en xocar un mercant i un pesquer a l'entrada sud de la Ria de Vigo. Salvament Marítim ha informat que el pesquer s'ha enfonsat. Cinc tripulants han estat rescatats amb vida.

A les 02.45 hores d'aquest dimarts una trucada ha alertat sobre la col·lisió entre un pesquer, el 'Mar de Marín', que portava una tripulació de deu persones i un mercant dedicat al transport d'automòbils, el 'Baltic Breeze', que es dirigia al port de Vigo.

Com a conseqüència de la col·lisió, el pesquer s'ha enfonsat i tres dels seus tripulants han mort. Uns altres cinc tripulants han estat rescatats amb vida per una llanxa de la vigilància duanera i se cerquen dues persones més que encara desaparegudes.

Els cossos dels tres mariners gallecs que han mort en l'accident han estat traslladats a la dàrsena de la Creu Roja del port de Vigo.

A l'operatiu de rescat hi participen dos helicòpters, dues embarcacions de Salvament Marítim, una de la Guàrdia Civil, una altre de Vigilància Duanera, el buc 'Ria de Vigo' i vaixells de pesca que es trobaven a la zona.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF