ARCA presenta els nominats al premi de Protecció del Patrimoni

L'entitat conservacionista anunciarà el guanyador en un acte el proper dia 15 de febrer

El poblat arqueològic de Capocorb Vell, el Museu de Manacor i la productora del programa 'Un lloc amb història' són candidats al premi Protecció del Patrimoni que concedeix l'Associació per a Revitalització de Centres Antics (ARCA).

Cada any ARCA nomina tres candidatures al seu premi Protecció del Patrimoni, aquelles persones o entitats que considera que han destacat per les seves actuacions en defensa d'algun element patrimonial.

Sobre Capocorb Vell, a Llucmajor, ARCA ha explicat que aquesta zona arqueològica és conservada en condicions òptimes gràcies a l'esforç personal de Lucía Fiol, propietària i cuidadora.

ARCA ha precisat que el poblat de Capocorb Vell és un dels espais arqueològics de l'època talaiòtica més valuosos i ben conservats de Mallorca.

Quant al Museu de Manacor, subratlla la labor realitzada per la seva directora, Magdalena Sales, i el seu equip, per remodelar les sales d'arqueologia, especialment la d'art paleocristià.

Sobre la productora del programa 'Un lloc amb història',  ARCA ha elogiat aquest treball de Lluís Hortas i Victòria Morell, amb la col·laboració de Tomàs Vibot.

'Un lloc amb història' prtén acostar a tots els públics la història de les Illes Balears de la mà de personatges emblemàtics que varen ajudar al desenvolupament econòmic, cultural i social de les nostres illes en els períodes compresos entre els segle XIII i XX.

Està previst que ARCA anunciï la candidatura guanyadora durant l'esdeveniment que celebrarà el proper 15 de febrer a l'hotel Portitxol, a Palma.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF