Societat 28/03/2020

Més de 8.000 persones identificades a les carreteres de Balears en un dia

La Guàrdia Civil manté aquest dissabte tres controls a les autopistes de Palmanova, Llucmajor i Inca

Ara Balears
1 min
Control de trànsit de la Guàrdia Civil a la carretera de Palmanova

PalmaLes Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, en coordinació amb les policies locals de les Illes Balears, varen identificar aquest divendres més de 8.000 persones i 7.000 vehicles en els més de 400 controls portats a terme a les carreteres de l'Arxipèlag amb motiu del Reial Decret 463/2020 del 14 de març per a la gestió de la crisi sanitària del coronavirus.

Segons informa la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, la Guàrdia Civil va activar prop de 300 dispositius de vigilància a les Illes, mentre que la Policia Nacional en va fer 100. A Palma, concretament, els agents varen desplegar 60 punts de vigilància; a Manacor, 5; a Eivissa, 31; a Ciutadella, 10 i a Maó, 7.

Per tal d'evitar els desplaçaments a segones residències durant el cap de setmana, la vigilància a les carreteres de les Balears s'ha intensificat durant el cap de setmana. La Delegació recorda en aquest sentit que no estan permesos aquests trasllats llevat de casos excepcionals.

Els controls continuen aquest dissabte. La Guàrdia Civil en manté tres de permanents a les autopistes de Palmanova, Inca i Llucmajor, a Mallorca. De moment, la majoria dels conductors han mostrat respecte i compromís social per complir les restriccions acordades per contenir el coronavirus.

stats