Quatre detinguts a Mallorca i quatre a Eivissa per no complir amb el confinament

Un dels arrestats va intentar fugir dels agents quan tornava de la casa de la seva parella 

Entre aquest dissabte i la matinada d'aquest diumenge han detingut a les Illes Balears vuit persones per desobediència als agents de l'autoritat i per haver incomplit les restriccions de l'estat d'alarma, segons han informat en un comunicat. En concret, quatre homes han estat arrestats a Mallorca i  quatre a Eivissa. 

A Mallorca, la Policia Local de Palma va detenir un home de 44 anys aquest dissabte al matí a la carretera de Valldemossa per desobediència i un jove de 27 que havia anat a veure la seva parella i que va intentar fugir dels agents al carrer Eusebi Estada. A més, varen sorprendre un home de 67 anys que estava assegut en un banc bevent alcohol i quan li varen demanar explicacions, va començar a insultar i amenaçar els agents. A Manacor, la Policia Local va arrestar un home de 44 anys que anava pel carrer sense causa justificada.  

A Eivissa, la Guàrdia Civil va detenir un home que caminava per la via pública sense cap motiu justificat i que no va atendre les indicacions dels agents de tornar al seu domicili. Per part seva, la Policia Nacional va detenir a l'illa tres persones més per vulnerar el confinament, entre les quals un home de 40 anys, amb tres denúncies anteriors per desobediència, que va ser sorprès al carrer i va donar versions contradictòries sense poder justificar la seva sortida. 

Moviments als aeroports 

L'aeroport de Son Sant Joan, a Palma, va registrar dissabte l'arribada de 86 passatgers, mentre que  61 se'n varen anar de Mallorca en els 8 vols que varen operar, segons les dades de la Guàrdia Civil.

Eivissa va rebre 28 viatgers en dos vols d'entrada i 20 en varen partir en dos vols. D'altra banda,  l'aeroport de Menorca va comptar 21 persones que hi varen arribar i 9 que varen sortir de l'illa en quatre vols programats.

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF