Societat 06/01/2019

750.000 euros a l'administració de Loteries del carrer de Blanquerna de Palma

El punt de venda de Gema Marcos ha distribuït una sèrie completa del premiat 61776

Ara Balears
1 min
Gema Marcos, de l'administració del carrer Blanquerna de Palma, celebra el premi de la Loteria dels Reis d'aquest diumenge.

PalmaL'administració de loteries número 33, situada al carrer de Blanquerna de Palma, ha venut una sèrie completa del 61776, el número que ha rebut el segon premi del sorteig de loteria dels Reis d'aquest diumenge. Aquesta xifra suma un total de 750.000 euros repartits a Palma, segons informa l'agència Efe.

Gema Marcos, a càrrec d'aquest punt de venda, ha explicat que ni tan sols estava seguint el sorteig per televisió perquè practicava esport quan ha començat a rebre missatges al telèfon mòbil de felicitacions d'altres administracions i l'han avisada de la notícia.

El premi és per una sèrie solta que va posar a la venda, perquè no és un dels números abonats d'aquesta administració. "És la primera vegada!", ha exclamat Marcos sobre el premi, tot i que fa unes setmanes també va vendre un altre segon premi en el sorteig convencional del dijous 29 de novembre. "Llavors foren 30.000 euros i ara 750.000, així que estic molt contenta, encara que no m'hagi tocat a mi", ha expressat.

L'administració situada en el número 9 del carrer de Blanquera, que fa set anys que va obrir, té clients molt diversos, "però sobretot molta gent del barri", ha explicat Marcos, i ha afegit que tal vegada va vendre el premi dissabte al capvespre, perquè hi va haver molta gent que va comprar un dècim quan tornava de la cavalcada dels Reis Mags i va tenir clients fins que va tancar a les 20 h.

stats