Societat 15/03/2021

Un 67% dels docents d'Infantil i educació especial de les Illes ja ha rebut la primera dosi de la vacuna

Els centres de les Balears han registrat baixa incidència de la pandèmia la darrera setmana

ARA Balears
1 min
Un 45,6% dels docents de primària i secundària han rebut la vacuna contra el covid-19

PalmaUn 67,2% dels docents d'Educació Infantil i de centres d'educació especial ha rebut la primera dosi de vacuna contra el covid-19, amb 4.596 persones, mentre que en el cas de Primària i Secundària han estat vacunats amb aquesta primera dosi 8.202 professors, la qual cosa suposa el 45,6% del total.

Els centres de les Balears han registrat baixa incidència de la pandèmia la darrera setmana, amb deu grups en quarantena, que inclouen els vuit declarats aquesta setmana a nou escoles de Mallorca, la qual cosa suposa el 0,12% dels 8.000 grups de l'Arxipèlag.

Des que va començar el curs, un total de 790 grups ha fet quarantena, segons dades de la Conselleria d'Educació. La setmana passada només hi hagué un docent positiu a Mallorca i per segona setmana consecutiva no hi ha hagut cap contagi en els estudis de contacte que s'han fet als centres.

Del total d'alumnat de les Balears, 50 estudiants han donat positiu, amb PCR positiva, en la darrera setmana, la qual cosa suposa el 0,02% de l'alumnat, la majoria a Mallorca (44) i la resta a Eivissa (6).

Des que va començar el curs al setembre, els docents que han donat positiu ascendeixen a 226 i els alumnes, a 6.805. Malgrat les bones dades de la setmana, la Conselleria demana extremar la precaució davant l'extensió de la variant britànica i recorda que s'han de mantenir totes les mesures de prevenció als centres educatius.

stats