Uns 300 vehicles participen en una manifestació contra el govern espanyol a Palma

Foro Baleares de la Solidaridad y del Progreso ha convocat la protesta sota la consigna "Govern dimissió"

Uns 335 vehicles han participat aquest diumenge en una manifestació contra el govern espanyol a Palma, els quals tenien una mitjana de tres ocupants cadascun, d'acord amb les dades oferides per la Policia Nacional. Els agents han confirmat que no s'ha produït cap incident destacable, segons ha indicat Efe.

Molts dels participants en la protesta portaven banderes espanyoles i, fins i tot, alguna de preconstitucional. Al mateix temps que avançava la marxa, feien sonar el clàxon dels vehicles, que acompanyaven amb renou de cassoles.

La marxa ha estat convocada per Foro Baleares de la Solidaridad y del Progreso sota la consigna "Govern dimissió" per la gestió de l'executiu espanyol davant la crisi del coronavirus. Abans de començar la manifestació, l'entitat ha demanat que es complissin les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

L'itinerari que ha seguit la manifestació, autoritzat per la Delegació del govern a les Balears, ha començat a la carretera del dic de l'Oest i ha continuat pel passeig Marítim, l'avinguda de l'Argentina i el passeig de Mallorca. A continuació, ha continuat per les Avingudes, la plaça d'Espanya i ha tornat al passeig Marítim per acabar al Consolat de Mar.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF