Societat 29/09/2020

Des del 2018 s'han reallotjat 30 famílies de Son Banya

Aquest dimarts s'ha enderrocat una casa més, després que les persones que hi vivien hagin decidit anar-se'n de manera voluntària

Ara Balears
1 min
Entrada del poblat de Son Banya. / ISMAEL VELÁZQUEZ

PalmaL'Ajuntament de Palma ha informat aquest dimarts que ha reallotjat una família més de Son Banya i, per tant, ja són 30 les que han abandonat el poblat i resideixen a un altre punt de la capital, segons han explicat en un comunicat.

Aquest darrer reallotjament l'ha duit a terme un operatiu amb el suport de la Policia Local i la Policia Nacional i amb tècnics dels departaments de Benestar Social i Infraestructures, que han facilitat el desallotjament i els han traslladat al seu nou habitatge fora del poblat.

Quan la família ha sortit de l'habitatge s'ha enderrocat per garantir que no tornàs a ser ocupat. En aquest cas concret, la sortida ha estat voluntària i la família s'ha incorporat al programa d'inserció social.

D'aquesta manera, d'acord amb el comunicat, el Consistori deixa "patent el seu compromís" de continuar amb el full de ruta pactat fa un any i mig.

stats