Societat 13/07/2021

19 policies internacionals treballaran a les Balears durant els mesos d'estiu

Aquestes patrulles estan formades per membres de la policia alemanya, de la gendarmeria nacional francesa i dels carabinieris italians

ARA Balears
1 min
Presentació del 19 policies.

PalmaUn total de 19 policies internacionals, procedents d'Itàlia, Alemanya i França, treballaran durant tot l'estiu a les Balears per donar un servei d'atenció especial als turistes que hi arribin. Segons ha informat Europa Press, aquesta iniciativa compleix l'objectiu d'incrementar la seguretat i impulsar la cooperació internacional, que és "la base contra la delinqüència global".

A la presentació dels policies, que s'ha fet aquest dimarts a l'hotel Es Port del Port de Sóller, hi han acudit la presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca (FEHM), María Frontera; el batle de Sóller, Carlos Simarro; el coronel cap de la Guàrdia Civil de les Balears, Alejandro Hernández, i la delegada del govern espanyol a les Balears, Aina Calvo.

Aquestes patrulles mixtes varen començar la seva labor a Mallorca el passat 1 de juliol i estan formades per membres de la policia alemanya, de la gendarmeria nacional francesa i dels carabinieris italians.

En total, s'hi incorporaran sis gendarmes francesos, quatre carabinieris i nou agents alemanys al llarg de l'estiu, 16 dels quals donaran servei en diverses unitats de Mallorca i altres tres al municipi de Santa Eulària del Riu, a Eivissa.

stats