Societat 07/06/2018

Un sorprenent cap de fibló a Banyalbufar

El servei d'emergències 112 recomana precaució per l'alerta de possibles pluges intenses

Ara Balears
1 min
DfE6o6DW4AA0SVm

PalmaEls veïns de Banyalbufar han fotografiat aquest dijous un sorprenent cap de fibló prop de les seves cases. El fenomen s'ha produït a les 8.30 h d'aquesta matinada a pocs metres de la costa. Alguns veïns han decidit gravar-lo i, en concret, la fotografia d'Almut Fischer ha estat compartida per @pelopanton a Twitter i ha estat difosa també pels mitjans de comunicació.

El servei d'emergències del 112 ha recomanat tenir precaució per l'activació de l'alerta meteorològica per possibles pluges intenses fins a avui horabaixa, sobretot a Mallorca, i ha aconsellat allunyar-se de torrents, no travessar zones inundades i estar previnguts per possibles despreniments.

Aquest matí s'ha reunit el Grup de Suport Tècnic del Pla Meteobal per adoptar mesures preventives per la previsió de pluges intenses. L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha activat l'alerta taronja al nord, nord-est, interior i llevant de Mallorca, però segons la Aemet, les precipitacions més intenses s'esperen al nord-est de l'illa.

Davant aquestes previsions, el 112 aconsella allunyar-se dels torrents i no travessar zones inundades, anar amb compte amb possibles despreniments de branques, mobiliari urbà i cornises. També recomana, en cas de tempesta elèctrica, allunyar-se de línies elèctriques, reixes i objectes metàl·lics. Així mateix, recorda que el cotxe és un lloc segur.

stats