Salut i nutrició 17/09/2019

Romà Julià serà presentat dijous com a nou director general de l'IB-Salut a Menorca

Gómez Arbona, que ja s'ha acomiadat del personal, abandona el càrrec per jubilació

Ivan Martín
1 min
Gómez Arbona ha compaginat la seva trajectòria laboral amb la política.

MaóLa Conselleria de Salut del Govern balear presentarà aquest dijous Romà Julià com a nou director general de l’àrea de Salut de Menorca, segons ha pogut saber l’ARA Balears de fonts pròximes a la sanitat pública menorquina. D’aquesta manera, Romà Julià substituirà Antoni Gómez Arbona al capdavant del càrrec, el qual abandona per motius de jubilació. L’acte de presentació, obert a tot el personal, tindrà lloc a l’hospital Mateu Orfila de Maó a les 13.30 h.

Gómez Arbona, que complirà pròximament 65 anys, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ser diputat del Parlament balear pel PSIB-PSOE entre el 1987 i el 1991. Des de l’any 2015 exerceix de gerent de l’IB-Salut a Menorca, càrrec que també va ocupar entre el 2007 i el 2011. A més, Gómez Arbona fou el batle d’Alaior entre els anys 1995 i 2004.

El nou director general de l’IB-Salut a l’illa arriba després treballar en el servei d’urgències de l’hospital Mateu Orfila. Romà Julià va prendre possessió com a nou director de l’hospital Universitari Quirón Dexeus el setembre del 2015. Ha desenvolupat la seva carrera professional en els camps de la medicina interna i la pneumologia. També té experiència com a director del servei d’urgències i en la direcció mèdica de diferents hospitals de Catalunya.

stats