Creen un club de suport a persones amb problemes d'alimentació i sobrepès

L'objectiu del club és crear comunitat per afrontar en grup els problemes que aquestes persones tenen en comú

El Centre Integral de Nutrició de les Illes Balears (CINIB) ha engegat un club per donar suport a les persones que sofreixen problemes relacionats amb l'obesitat i els trastorns en l'alimentació. La iniciativa ha estat promoguda per metges i especialistes en obesitat i nutrició.

L'objectiu del club és crear comunitat per afrontar en grup els problemes que aquestes persones tenen en comú i facilitar-los l'accés a l'assistència. Els socis tindran dues consultes al mes amb nutricionistes, mesuraments de pes i assistència gratuïta a un taller cada tres mesos, a més de l'oportunitat d'integrar-se en grups d'autoajuda.

L'equip d'especialistes organitzarà tallers, el primer dels quals tindrà lloc el proper dijous i tractarà sobre "mites alimentaris", sobre falses creences entorn d'alguns aliments i característiques i propietats mancades que se'ls atribueixen. 

A més hi ha una web amb claus d'accés per als socis i planificada "per perdre la por al menjar i l'estrès davant l'exercici, amb receptes saludables setmanals, consells nutricionals i notícies contrastades per posar fi a mites alimentaris, dietes miracle i llegendes urbanes".

EDICIÓ PAPER 17/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF