Una trentena de metges de renom participaran en el V Sine Dolore World Park de Menorca

Totes les persones que pateixen dolor crònic podran rebre assessorament mèdic personalitzat i gratuït

A partir de demà i fins diumenge comença a Menorca la cinquena edició del Sine Dolore World Park, l'únic parc temàtic del món contra el dolor. Una de les principals novetats d'enguany és la primera Fira Sine Dolore de Salut i la Qualitat de Vida. El certamen l'organitza Sine Dolore European Pain Foundation en col·laboració amb l'Ajuntament del Castell. Diferents empreses vinculades al sector de la salut, el benestar i la qualitat de vida hi exposaran els seus productes i serveis.

La segona novetat del Sine Dolore World Park serà dijous. Totes les persones que pateixen dolor crònic podran rebre assessorament mèdic personalitzat i gratuït. Un equip dirigit pel doctor Jordi Moya atendrà mitjançant cita prèvia les persones que ho hagin sol·licitat, amb la particularitat que posteriorment es farà un seguiment a tots els pacients a través de la plataforma digital We Doctor, un servei de telemedicina que permet disposar dels millors especialistes mèdics des de qualsevol territori del món. El mateix dijous a l'horabaixa tindrà lloc l'acte central a l'hotel Occidental Menorca de Punta Prima amb una conferència a càrrec del vicepresident de la Societat Andalusa del Dolor, Ignacio Velázquez. 

Divendres, els ajuntaments de Menorca recolliran el protagonisme amb les diferents conferències i tallers relacionats amb el Sine Dolore World Park. Una trentena de reconeguts especialistes mèdics internacionals intercanviaran opinions amb els ciutadans que hi assisteixin. L'acte es farà de manera simultània a les 20 h a tots els consistoris menorquins. Finalment, el dissabte a les 19 h, el teatre Principal de Maó serà l'escenari de la Gran Gala Sine Dolore, un esdeveniment d'entrada lliure en el qual participaran diversos artistes en un espectacle titulat 'Músiques que combaten mals'.  

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF