El coronavirus s'estén amb dos contagis al CEIP Doctor Comas i dos més al geriàtric d'Alaior

També s'ha diagnosticat un positiu a la residència geriàtrica del municipi

El CEIP Inspector Doctor Comas d'Alaior acumula tres alumnes positius en coronavirus, després de conèixer els resultats de les proves PCR fetes aquest cap de setmana. Cal recordar que dimecres passat s'hi notificà el contagi d'un alumne de sisè de Primària, per la qual cosa s'han fet les PCR a la Unitat Volant d'Atenció al Coronavirus (UVAC) del Mercadal. 

En aquests moments, hi ha 45 alumnes aïllats per aquests tres positius, un de sisè i dos de dos grups diferents de cinquè. El centre educatiu continua amb normalitat el curs acadèmic. 

D'altra banda, el covid-19 també ha fet acta de presència al geriàtric d'aquest municipi, perquè en les darreres hores ha transcendit el contagi d'una de les usuàries, que ha estat ingressada a l'hospital Mateu Orfila de Maó. A més, una treballadora elevaria a dues les persones infectades. La direcció del centre ha suprimit les entrades i sortides, i ha decretat el tancament del centre de dia durant els pròxims 15 dies. 

És el primer cas positiu en covid-19 en aquest geriàtric des de l'inici de la pandèmia. La dona presenta bon estat de salut i és asimptomàtica, segons han confirmat fonts sanitàries a l'ARA Balears. Mentrestant, es continuen fent les proves PCR a la resta de residents (30) i treballadors del geriàtric (32).

Aïllen un grup de Primària del Doctor Comas d'Alaior pel contagi d'un alumne

EDICIÓ PAPER 05/12/2020

Consultar aquesta edició en PDF