glosa

Ana María Aguiló encén els antigonellistes

L'actualitat, en una selecció de piulades

Aina Díaz (@AinaDiazV) " I mentre parlam de Targetes i Ebola el PP ens cola la dictatorial # LeyMordaza conculcant drets fonamentals i reforçant abusos policials"

Ana María Aguiló (@AnaMariaAguilo) "És una llàstima que als nostres alumnes no els ensenyin als centres educatius la nostra modalitat, amb el temps la perdrem"

Toni Bennàssar ‏(@abennassar) "El gonellisme és daltònic! Algú els pot explicar que blau i color de cel no són el mateix color? @AnaMariaAguilo"

Sebastià Llodrà ‏(@sebastiallodra) "@abennassar @AnaMariaAguilo i que anar a dormir i colgar-se no és el mateix; p.e.: JIglesias diu que s'ha colgat amb moltes dones, no dormit"

Àngel Aguiló Palou ‏(@AngelAguiloP) "Que personatges com @bielbarcelo o Catalina Cirer vagin al #SosMallorca és gran notícia. Segur que se sumaran més personalitats a la causa"

Miguel Sureda ‏(@miguelbuke) "@AngelAguiloP I sobretot exjugadors i exdirigents. Tendria molta força que un Cuper o un Contestí donassin suport"

David Abril (@abrildavid) "@anderzurimendi @OnaMediterrania El blau és un color que transmet seriositat, m'han dit..."

Gonzalo Adán ‏(@GonzaloAdan) "S'ha de felicitar @MESperMallorca @bielbarcelo per (1) llistes obertes (2) a simpatitzants (3) primàries per a la selecció. #regeneracion"

Serafí Lliteres ‏(@serafilliteres) "La #marcaespaña fa pagar 25.000€ als trabucaires de Cardedeu, demana 4 anys de presó per a Katiana Vicens i aplaudeix a M. Ángel Rodríguez #marxem?"


EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF