Tema del dia 21/06/2013

Pepote: "Matas digué: 'Munar me l'ha clavada"

A. A.
1 min

Palma.L'exdirector general d'Esports del Govern balear Pepote Ballester explicà ahir davant el tribunal detalls sobre l'operació de Can Domenge, que permeté la construcció del Palma Arena i que el Consell de Mallorca pogués vendre l'altra part del solar. Maria Antònia Munar afirmà ahir que tots els temes importants (referint-se a urbanisme, carreteres, incineradora...) havien de ser acordats amb el PP i que totes les decisions sobre Can Domenge foren votades en el ple del Consell amb vots d'UM i PP.

Munar comentà que el llavors president Jaume Matas parlà d'un consorci a tres bandes (Govern, Consell i Ajuntament), en el qual el Consell cederia el solar. Després es va votar la desafecció del solar.

Finalment, la superfície que va ocupar el Palma Arena no va ser tota i llavors el Consell pogué vendre lliurement la part que quedava. Segons Pepote Ballester, quan va comentar aquest fet al president Matas, aquest "es va endur les mans al cap allhora que deia: 'Munar me l'ha clavada". Aquesta reacció de Matas podia respondre que se sentís que havia estat utilitzat per tenir via lliure per a la venda, per la suposada "pilotada".

stats