Família, què podem fer?

Tota una sèrie d'activitats per passar una bona estona amb els més menuts de la casa

Dissabte, 2 de juliol

Hidrokids Family Party. Un esdeveniment totalment inèdit a l'illa, on, a més de gaudir de les atraccions del parc aquàtic Hidropark Alcúdia, els infants gaudiran d’una exclusiva megafesta d'obertura d'estiu, pensada per a famílies! Hi haurà el DJ Luiso Gold amb selecció de les millors cançons dels anys 70, 80 i 90 fins a l'actualitat, les cançons i coreografies que més agraden als petits amb animadores, zumba a la piscina, espuma neó, xou dels artistes d’Educaclown Mallorca, castells inflables, zona VIP i moltes sorpreses més. La festa començarà a les 18.00 h. Entrades especials: anticipades per tan sols 12 € (preu únic). Per als infants de 0 a 2 anys és gratuït. L’entrada inclou un gelat per a cada infants. Es destinarà un percentatge de cada entrada a l'ONG @Educaclown.

Jugant amb el Patrimoni. A Andratx  per a infants de 5 a 12 anys. Activitats infantils per viatjar al passat usant els cinc sentits. Aquest dissabte l’activitat és Trencaclosques romans.

Festes de Sant Pere al Port de Sóller. A les 17.30 h, XI Volta Silleta organitzada pel Club Nàutic. A les 20 h, Teatre Corriola Joves Revetla de Sant Pere. A les 23 h, Rumba Katxai, Pa amb oli band i Toito DJ.

Activitats infantils. El centre comercial Sa Teulera acul aquesta primera quinzena de juliol més activitats gratuïtes per als petits. Hi haurà manualitats, contacontes, jocs, cançons i gimcanes. Es pot reservar plaça cridant o enviant un whatsapp al 655 911 202. Hi haurà dues sessions de màxim 10 nens. La primera sessió és de 10 a 11 hores i la segona, d’11 a 12 hores. Hi col·labora promotora Reina i organitza CreaTeva.

Carnaval d’estiu. A les 18 hores a la plaça Major de Campanet, pregó del Carnaval d’estiu a càrrec de l’Amo i sa Madona 2016. Seguidament cercavila amb diferents batucades i Xeremiers de Mallorca. El recorregut passarà per la plaça Major i la plaça de Son Bordoi. A la plaça de Son Bordoi a partir de les 20.30 hores, actuació del grup La Rumba Nostra, Sa Cabra que Sopa, Batucada de Campanet, Aftersuns i Patxito el Xocolatero & Pascualin.

XIV Mostra de teatre, música i dansa infantil i juvenil de Capdepera. Una gran varietat d'espectacles amb els infants i joves com a protagonistes. A les 21 hores al Teatre de Capdepera, ‘Revista Stylo, de Claudia Suiter, a càrrec de l’escola de ballet Stylo.

Taller de plastilina. Cada dissabte la llibreria Baobab (Palma) oferix un taller de plastilina dedicat als més petit de la casa. Serà a partir de les 11.30 hores. Preu del taller: 5 euros.

Diumenge, 3 de juliol

Festes de Sant Pere al Port de Sóller. Des de les 10 fins a les 14 hores, III Jornada de portes obertes Sóller Sup (organitza per Sóller Sup). A les 19.30 hores, exhibició Karate Sóller en diferents modalitats d'arts marcials a la platja de Can Generós (l’’organitza el club Karate Sóller i l’Associació de Veïns del Port de Sóller). A les 21.00 hores, Estrelles Daurades (ho organitza l’Associació Cultural de Sóller i Estrelles Daurades).

Festes de Sant Pere a Esporles. A les 19 hores, V Cursa infantil i juvenil. La sortida serà des de la placeta del Jardinet. Podeu trobar més informació a www.ermassets.org.

XIV Mostra de teatre, música i dansa infantil i juvenil de Capdepera. Una gran varietat d'espectacles amb els infants i joves com a protagonistes. A les 21 hores al Teatre de Capdepera, ‘Revista Stylo, de Claudia Suiter, a càrrec de l’escola de ballet Stylo.

‘Improaventures’. Voleu que el pirata doni el tresor a una ONG? Voleu que els tres porquets es mengin el llop?... ‘Improaventures’ és un espectacle familiar en què els més petits creen les seves pròpies històries, fomentant la imaginació i la creativitat. A Can Verger (Calvià) a les 20 hores.

Dilluns, 4 de juliol

Festes de Sant Pere a Esporles. A les 11.00 hores, activitats de psicomotricitat per a infants de 3 a 6 anys, circuit d'agilitat i construccions, disfresses, taller de pintacares i manualitats, a la placeta del Jardinet. I moltíssimes activitats més per a tota la família.

Animació infantil. Emmarcat dins les festes de Sant Victorià de Campanet, animació infantil amb el grup Mamballetes a les 20 hores a la plaça Major.

Dimecres, 6 de juliol

Contacontes. ‘El peix irisat’. Hi haurà un contacontes en català i després una petit activitat. A Espai Frida (Palma) a les 18.30 hores. Preu: 3 €.

Exposició cinematogràfica. Fins al 12 d’agost ‘Calvià és cinema’. Es tracta d’una exposició de cartells, maquinària dels cinemes de Calvià i material relacionat amb la presència del cinema al municipi. Es pot veure a la sala d'exposicions de l'Ajuntament de Calvià de dilluns a divendres des de les 9.00 fins a les 20.00 hores.

EDICIÓ PAPER 15/06/2019

Consultar aquesta edició en PDF