Publicitat
Publicitat

MEDI AMBIENT

70 reserves per romandre al refugi de Cabrera

El nou refugi del Parc Nacional de Cabrera acumula ja més de setanta reserves i s’esperen els primers usuaris, segons va informar ahir la Conselleria de Medi Ambient, per al cap de setmana de l’11 al 12 d’abril.

La instal·lació va obrir oficialment les portes ahir mateix i ofereix habitacions dobles amb bany a un preu de 50 euros en temporada baixa i de 60 euros de juny a setembre. Per tal de facilitar que hi puguin accedir el major nombre possible de persones, a l’estiu només s’hi podrà fer una nit.

El Govern va afirmar fa unes setmanes que el nou refugi del Parc Nacional de Cabrera s’ha habilitat amb l’objectiu de facilitar l’allotjament a l’illa als visitants que no disposen d’embarcació per passar-hi la nit i propiciar així l’accés al parc a turistes i residents.

Les reserves es poden formalitzar a través d’internet ( http://cvcabrera.es/albergue-de-cabrera/) amb una antelació màxima de tres mesos. El refugi estarà tancat els mesos de desembre i gener.

Aquest allotjament correspon a un dels edificis del complex de l’antic campament militar de Cabrera i disposa de vint-i-quatre places distribuïdes en dotze habitacions. L’edifici també disposa de serveis comunitaris: una cuina, equipada amb nevera i microones, i una sala d’estar.