Publicitat
Publicitat

Els millors Remeis de l’àvia Remeis casolans útils a la primavera

Al·lèrgia:

Poseu unes quantes flors de camamilla dins un paquet sota el coixí on dormiu. O poseu camamilla en un recipient amb una mica d’oli d’oliva cru, deixeu-lo a l’exterior 7 o 8 dies, i escampeu-vos la barreja per la pell com si fos una crema.

Mal de cap

Estireu-vos amb poca llum a l’habitació o emboliqueu-vos el cap amb un drap d’aigua freda o amb uns quants talls de patata. També va bé banyar-se els peus amb aigua freda cada dues o tres hores.

Refredat

Per prevenir-lo va bé beure’s un suc de taronja i llimona natural cada matí. O menjar-se un gra d’all cru al dia, fregat en una torrada, tallat damunt la verdura o a l’amanida. I, si ja s’està refredat, van bé les infusions de farigola, saüc i malva amb una mica de mel.

Estrès

L’estrès es deu entre altres coses a no saber gestionar i prioritzar les feines. Arreglar aquest aspecte és la primera solució. Mentrestant, i per no perdre els nervis, va bé prendre valeriana. Cal prendre-la en gotes o en infusió en petites dosis dos o tres cops al dia, mai a l’hora d’anar a dormir.