CRIM ORGANITZAT
Societat 26/07/2013

El jutge empresona a Palma vuit àngels de l'infern i el seu líder

Dos arrestats podran sortir si paguen 20.000 i 60.000 euros, respectivament

Ara Balears
1 min
Frank Hanebuth, ahir als jutjats de l'avinguda Alemanya, on fou interrogat pel jutge Velasco.

Palma.El jutge Eloy Velasco decretà ahir horabaixa presó sense fiança per a set dels membres de la trama corrupta entorn dels àngels de l'infern. Dos arrestats podran sortir si paguen 20.000 i 60.000 euros, respectivament; mentre que uns altres dos han quedat en llibertat. Cal afegir-hi els dos primers interrogats, dimecres a la nit, un dels quals ingressà a la presó de manera incondicional (un cap de la trama), mentre que l'altre quedà en llibertat sota fiança de 30.000 euros.

A més a més, i segons fonts del Tribunal Superior de Justícia, Velasco acabarà avui la ronda interrogant els tres darrers detinguts. Fonts relacionades amb la investigació indiquen que es tracta de membres de cossos policials.

Confusió a Alemanya

Per part seva, la policia alemanya cerca ara tres implicats en la trama dels Àngels de l'Infern desarticulada aquesta setmana a Mallorca. Segons fonts de la Fiscalia Anticorrupció, així que va començar l'operació policial, es varen dictar tres ordres europees de detenció en contra seva perquè vivien a Alemanya. La policia germànica els arrestà, però després, per una equivocació, els va deixar anar i ara els torna a cercar. Es confia que els localitzaran.

stats