ASSEMBLEA
Societat 29/06/2013

Els hotelers demanen a Cort que acabi el palau de congressos

J.p.
1 min
Els hotelers demanen a Cort que acabi el palau de congressos

Palma.L'Associació Hotelera de Palma va demanar ahir la finalització de les obres del palau de congressos com a "infraestructura imprescindible per posicionar Palma com a destinació de congressos". Ho digué el president de l'associació en el transcurs de l'assemblea de l'entitat hotelera, duita a terme a l'hotel Costa Blava. L'escoltaven atentament el batle, Mateu Isern, i el tinent de batle Álvaro Gijón.

Durant la trobada, el president dels hotelers de Palma, Javier Vich, va insistir en "la necessitat de crear i potenciar" els "productes existents", com "el golf, la cultura, esdeveniments esportius o la gastronomia, eixos bàsics del producte urbà en temporada baixa i mitja", va afirmar Vich.

Per la seva banda, Isern, que no va parlar en concret del palau de congressos, va assegurar que de la col·laboració entre els hotelers i l'Administració "sortirà el màxim profit i la reactivació economica".

El president de l'Associació Hotelera de Palma va enumerar les principals preocupacions dels empresaris, com la proliferació d'oferta no reglada a la ciutat, i va demanar que les administracions col·laborin entre elles per controlar el frau fiscal que això suposa. Tampoc no va oblidar reclamar més accions en favor de la seguretat, la neteja i la cura de l'estètica de la ciutat.

stats