Publicitat
Publicitat

Taylor Swift nega que vulgui comprar-se un castell a Escòcia

L’Atlàntic és una de les barreres que separen l’amor entre Taylor Swift (01) i Calvin Harris. La cantant nord-americana i el DJ escocès, que van anunciar públicament que eren parella a l’abril, estan distanciats per més de 5.000 quilòmetres. Això va alimentar el rumor que la vocalista estava interessada a comprar un castell a Escòcia. Aparentment, ja tenia candidat i tot: un castell (02) ubicat a Perthshire i molt pròxim a la casa dels seus sogres, però que no és precisament barat. Diaris com el 'Daily Telegraph' asseguren que la propietat està valorada en 6,5 milions d’euros, tot i que el preu no hauria de suposar un problema per a l’artista, que és la segona cantant més ben pagada del món segons la llista Forbes (només la supera Katy Perry). De fet, Swift i Harris formen la parella de famosos més ben pagada del món, per sobre de Beyoncé i Jay-Z.


Però totes aquestes cabòries immobiliario-medievals han quedat en no res: la cantant ha desmentit en un tuit que volgués comprar el castell. I amb humor: “«Petit, podria construir un castell amb tots els totxos que em llancen». És un tros de lletra de 'New romantics' [un tema de Swift]. Però no estic comprant de debò un castell”. Un factor que ha alimentat la història és que la cantant ja té experiència a adquirir propietats per amor. Quan sortia amb Conor Kennedy, l’artista va comprar-se una casa a prop de l’habitatge de l’àvia del noi, per 4,8 milions d’euros. L’adquisició va suposar-li una bona inversió: en trencar, Swift va vendre-la per un milió d’euros més.

Perilla el ‘reality’ de Caitlyn Jenner

Les audiències del reality de Caitlyn Jenner (03) sobre la seva transició de gènere s’han desinflat d’un dia per l’altre. Segons el portal RadarOnline, el programa del canal E! I am Cait ha perdut la meitat dels espectadors en el segon episodi, que s’ha quedat amb 1,2 milions de seguidors, i, si no remunta, la seva continuïtat podria perillar. Executius i productors del reality creuen que aquesta caiguda de l’audiència es deu al fet que Jenner “s’està sobreexposant” a la pantalla, segons recull el portal. Per la seva banda, alguns analistes televisius atribueixen la falta d’interès del públic a l’escassa presència d’altres membres del clan Kardashian. Per això, una font propera a la celebrity citada pel mateix mitjà assegura que ella ha demanat a la resta dels seus fills que l’ajudin a remuntar el programa i, segons aquesta font, Jenner ja està preparant canvis al reality televisiu.

Ariel Winter: “M’he fet una reducció de pit”

Ariel Winter (04) va haver de passar pel quiròfan el 4 de juny per motius de salut i ha decidit no amagar-se’n. L’actriu, de 17 anys, coneguda pel paper d’Alex Dunphy a la sèrie televisiva Modern family, s’ha sotmès a una operació per reduir-se els pits i ho ha explicat en una entrevista a la revista nord-americana Glamour. Amb la voluntat de normalitzar aquest tema perquè no sigui tabú, Winter assenyala que li resultava molt complicat trobar roba i sostenidors de la seva talla i que això l’acomplexava. La intèrpret també patia dolors físics que, diu, cada vegada li costava més suportar. “Tenia molts problemes a la columna vertebral i al coll. No podia estar-me dreta gaire estona i em costava estar recta”, admet Winter. De fet, l’actriu apunta que quan va prendre la decisió d’operar-se els metges li van dir que la seva esquena ho agrairia.

Aquest era un problema que arrossegava des de l’adolescència i que, segons explica, també li va condicionar la carrera. “En desenvolupar el pit, ja no podia interpretar papers de noies de 12 o 13 anys. Em donaven personatges de 18 anys malgrat que jo no els tenia, però els aparentava”, lamenta la intèrpret, que reconeix que li agrada ser una noia amb corbes però que se sentia desproporcionada. La pressió social i de la indústria cinematogràfica sobre el seu físic tampoc la van ajudar. “Les dones d’aquest sector estem totalment sexualitzades i ens tracten com si fóssim objectes. A cada article que escrivien sobre mi es mencionava el meu escot i corrien rumors que els pits eren falsos. La gent em coneixia per això i no per la meva feina a Modern family ”, destaca.

A l’entrevista, Winter també lamenta les crítiques i comentaris que ha rebut a les xarxes socials i confessa que abans era incapaç de sentir-se segura cada vegada que trepitjava la catifa vermella. “Els atacs virtuals són terribles. Puc penjar una foto en què em sento genial, però 500 persones diran que estic grassa i faig fàstic”, diu. Ara que ha passat l’operació, Winter es mostra plenament satisfeta dels resultats. “Vaig prendre jo sola la decisió i ho vaig fer per mi mateixa”, subratlla la intèrpret, que només havia compartit el secret de la reducció amb els seus familiars i amb l’actriu Julie Bowen. Una vegada superat el postoperatori, Winter exclama: “Sóc incapaç de descriure amb paraules la satisfacció que sento de trobar-me tan bé”. Winter tampoc es penedeix d’haver parlat públicament del procés quirúrgic. “És una cosa que he fet per millorar la meva vida i la meva salut. I crec que pot beneficiar moltes noies joves”, afirma.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF