Publicitat
Publicitat

El tió de Shakira i Piqué revifa els rumors de ruptura

Cada moviment que fan Shakira i Piqué dins i fora de les xarxes socials és inspeccionat al mil·límetre per la premsa rosa. La foto en què apareixen la cantant i el petit Milan fingint cara de tristesa -tuitejada pel blaugrana el dia de Nadal- va fer que alguns mitjans especulessin sobre si el pare de la criatura, Gerard Piqué, havia passat les festes allunyat de la seva família. Era un argument per als que defensen que el distanciament de la parella existeix i diuen que fan vida per separat.

Vista aquesta reacció en certs mitjans, ahir al matí, la colombiana va tuitejar la fotografia en què Milan, ella i Piqué feien cagar el tió "a casa de la besàvia del Milan", tal com va piular ella. Amb la mateixa roba que a la primera instantània, els rumors sobre un Nadal per separat de la parella quedaven anul·lats. Tot i això, alguns mitjans aprofundien en la tesi del distanciament amb altres arguments.

I és que la decisió de Shakira de marxar al sud de França per gravar un nou àlbum tenint un estudi a la casa de 5 milions d'euros que es va comprar amb Piqué a Esplugues de Llobregat, va estranyar a molts. Però no és l'únic que ha cridat l'atenció. Piqué sortint de festa amb un grup d'amics a la discoteca barcelonina Sutton, mentre Shakira és a França, va donar nous arguments als que els separen.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF