VIOLÈNCIA MASCLISTA
Societat 28/08/2013

Presó per al detingut per apunyalar la seva exparella

La jove havia anat fins al pis acompanyada per la seva mare i, abans que arribàs a baixar del cotxe, l'home ja va començar a increpar-la i a discutir amb ella

Ara Balears
1 min

Palma.El jutge Manuel Penalva, en funcions de guàrdia al Jutjat d'Instrucció número 11 de Palma, decretà ahir presó per a Ahmed E., l'home de 32 anys que fou detingut diumenge per apunyalar la seva exparella, de 29 anys, a Palma.

La Policia Nacional havia posat ahir capvespre Ahmed E. a disposició judicial. El suposat autor de l'apunyalament va ser conduït al voltant de les 16.15 hores als jutjats de guàrdia de Palma, on prestà declaració davant el jutge.

La víctima, una dona de 29 anys, va resultar ferida molt greu després de ser apunyalada al coll per l'exparella quan havia anat a entregar-li algunes de les seves pertinences en una trobada que mantingueren al carrer de Lluís Martí, al barri ciutadà de Pere Garau.

La jove havia anat fins al pis acompanyada per la seva mare i, abans que arribàs a baixar del cotxe, l'home ja va començar a increpar-la i a discutir amb ella i l'atacà amb un ganivet, amb el qual li provocà una ferida profunda al coll.

Millora de salut

Mentrestant, la jove agredida millora de la greu ferida al coll, malgrat que encara està ingressada a l'UCI de Son Espases.

La ràpida intervenció de dos joves fou vital i l'actuació de l'ambulància va ser determinant perquè la víctima sobrevisqués.

stats