Publicitat
Publicitat

Mercapalma creixerà amb 20.500 metres quadrats de noves naus

La Gerència d’Urbanisme de Palma aprovà ahir un pla especial per a Mercapalma, que permetrà l’ampliació amb uns 20.500 metres quadrats del principal centre de distribució d’alimentació de Ciutat a través de la construcció i lloguer de noves naus.

La mesura de planejament urbanístic aprovada ahir significa que s’ha concedit la llicència per a la parcel·lació necessària per a l’ampliació de Mercapalma, que va expropiar uns terrenys adjacents, situats al carrer de Cardenal Rossell, per possibilitar aquesta actuació.

En concret, són quatre parcel·les: de 3.792 metres quadrats, 2.865, 9.565 i 4.291, que sumen un total de 20.513 metres quadrats. Segons va explicar el tinent de batle d’Urbanisme, Jesús Valls, “amb aquestes finques confrontants no es fa més que el pla parcial que correspon a Mercapalma, per poder procedir al lloguer de les noves naus que s’instal·laran en aquests terrenys expropiats”.

Obres del Bisbat a Sant Miquel

A la mateixa Gerència d’Urbanisme es va concedir la llicència que ha sol·licitat el Bisbat per executar unes mesures cautelars a l’església de Sant Miquel. En concret, se n’ha de reparar la teulada, segellar cruïlles i netejar i sanejar les voltes, tot amb un pressupost de 255.702 euros. En aquesta església es varen haver de prendre mesures cautelars perquè semblava que l’estructura havia sofert qualque moviment, tot i que actualment no hi ha notícia de cap despreniment ni de més moviments.

Per altra banda, operaris d’Emaya reubicaren ahir dematí el punt de contenidors existent fins ara a la plaça de la Reina. Amb aquesta mesura es pretén millorar l’operativitat de la recollida de residus en aquesta zona, ja que al mateix lloc hi ha la parada de la línia 15 del bus i l’accés a l’aparcament subterrani d’Antoni Maura. Ara han estat reubicats a l’altre extrem de la plaça i al seu lloc se’n col·locaren altres de més petits i només a la nit.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF