PALMA
Societat 23/08/2013

MÉS demana que es desmunti el palau de congressos

A. Z.
1 min

Palma.La coalició MÉS proposa desmuntar l'estructura de l'inacabat palau de congressos i qualifica de "desesperada i sense rumb" l'actuació del PP per vendre l'hotel adjunt a l'edificació. Segons el portaveu de MÉS a l'Ajuntament, Antoni Verger, "el PP de Cort actua a cegues, a la desesperada i sense rumb". Així es desprèn, diu la coalició, després que el regidor de Turisme, Álvaro Gijón, afirmàs públicament que "hi ha un pla B" però es negàs a facilitar-ne cap detall.

L'explotació del palau de congressos ja s'ha ofert en tres concursos diferents i tots han quedat deserts (per falta d'ofertes o perquè les enviades no complien els requisits). Així que la coalició MÉS rebutja "la darrera operació de maquillatge del PP, que pretén vendre l'hotel per un preu inferior al cost de construcció i al valor del solar" sobre el qual s'aixeca aquesta estructura.

Vendre el material

La formació ecosobiranista precisa que, després de fer el desmuntatge de l'estructura, "caldrà reciclar i vendre el material aprofitable". Segons el regidor Antoni Verger, aquesta mesura suposarà per als comptes municipals un estalvi mensual de 470.000 euros i evitarà que l'erari públic hagi de fer front al pagament de 70 milions d'euros, que és la quantitat que es deu.

stats