Publicitat
Publicitat

Enbreu

L'hivern que demà comença es preveu "lleugerament càlid"

Les previsions de l'AEMET mostren que durant l'hivern la temperatura mitjana de Balears superarà els onze graus centígrads

Temperatura mitjana d'onze graus

L'hivern ja és a tocar. De fet, tot i que ahir tornà la pluja, no comença oficialment fins demà a les 18.11h. Amb tot, no serà un hivern gaire fred, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), que pronostica per a les Illes Balears un hivern "lleugerament càlid i amb precipitacions normals". Així, es preveu que les temperatures continuaran més altes del que és habitual, com ha ocorregut durant la tardor, que, això sí, ha estat "atípica en pluges".

Les previsions de l'AEMET mostren que durant l'hivern la temperatura mitjana de Balears superarà els onze graus centígrads. Pel que fa a les pluges, l'AEMET pronostica que continuarà plovent uns deu dies cada mes, com sol fer cada hivern. Quant a les quantitats, solen ser de fins a 150 litres per metre quadrat, llevat de la serra de Tramuntana, on es registren precipitacions de fins a 370 litres per metre quadrat.

Tot i la lleugera calidesa de les temperatures, des de l'Agència adverteixen que aquest hivern també nevi una mitjana de cinc dies en superfícies situades a cotes d'entre 500 i 600 metres. Tampoc no es descarta que un o dos dies nevi per davall dels 500 metres o a nivell de la mar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF