Publicitat
Publicitat

Isern: "L'enlairament econòmic serà el 2014"

El batle de Palma, Mateu Isern, va profetitzar ahir que el 2014 "serà l'any de l'enlairament econòmic" i, molt probablement, quan les famílies començaran a notar la sortida de la crisi.

Isern ho va dir en el brindis de Nadal oficial de l'Ajuntament de Palma, que no va compartir amb l'oposició -i aquest pic l'absència no la causava un error protocol·lari com el de l'any anterior-. Els regidors de MÉS no hi varen anar perquè han "romput relacions" amb el PP i alguns socialistes, com l'exbatlessa Aina Calvo, hi varen passar per saludar, però sense brindar.

El batle va assegurar que enguany ja s'havia començat a notar la remuntada econòmica en alguns aspectes, com en l'augment d'un 5% de les persones amb feina a Palma i l'obertura de 14 hotels urbans. Ha assegurat que a partir de l'1 de gener Cort començarà a pagar els seus proveïdors amb just 60 dies de termini. Tot això el fa pensar que "l'any que ve l'economia millorarà amb més intensitat".

El batle també ha assegurat que havien aconseguit canviar els caps de setmana d'una ciutat "avorrida i buida" a una altra de "viva i oberta" on hi ha comerços oberts, "terrasses plenes".

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF