Publicitat
Publicitat

Hisenda blinda i fa permanent l’oficina de control de la despesa municipal

El departament d’Hisenda de l’Ajuntament de Palma ha decidit convertir en fix el lloc de treball del cap de l’anomenada Oficina del Control de la Despesa, que abans estava en situació d’interinatge i fou creada fa més d’un any per controlar l’execució pressupostària municipal i vetlar pel compliment de les retallades per reduir el dèficit.

Això suposa fer una passa per blindar aquest nou organisme i fer-lo permanent dins l’organigrama municipal, segons explicà ahir mateix el responsable d’Hisenda, Julio Martínez. “Suposa que serà molt díficil fer marxa enrere en el model d’execució pressupostària implantat pel batle Mateu Isern i el seu equip de govern”, assegurà. “Governi qui governi, tindria molt difícil justificar-ho”, afegí Martínez, que defensà que aquesta oficina ha esdevingut “un instrument per evitar allò que va passar la legislatura passada, ja que es va tancar durant quatre anys amb dèficit”.

El responsable d’Hisenda aprofità per convidar els grups de l’oposició a constituir la comissió política de seguiment d’aquesta oficina, la qual els pertoca presidir però, segons afirmà Martínez, tant la portaveu socialista, Aina Calvo, com el portaveu de MÉS, Antoni Verger, han renunciat a fer-ho.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 17/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF