Publicitat
Publicitat

Parlament

Gabriel Company compareixerà a petició pròpia el 18 de setembre

Quan encara no s'havia extingit l'incendi, la portaveu del Govern i consellera d'Administracions Públiques, Núria Riera, va comparèixer davant la comissió

El conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori, Biel Company, compareixerà de manera voluntària al Parlament per informar sobre l'operatiu d'extinció de l'incendi forestal de la serra de Tramuntana que es va donar ahir per extingit i la recuperació de la zona afectada.

Company donarà les explicacions als membres de la Comissió de Medi Ambient de la cambra autonòmica el proper 18 de setembre, un dia després que es reprenguin les sessions parlamentàries després del període estival de vacances. Quan encara no s'havia extingit l'incendi, la portaveu del Govern i consellera d'Administracions Públiques, Núria Riera, va comparèixer davant la comissió permanent i va oferir les dades de l'operatiu. Els membres de l'oposició criticaren que Riera únicament es va limitar a llegir informacions sobre el nombre d'efectius participants i dades del dispositiu desplegat, però en cap cas no es pogué sotmetre a qüestions relacionades amb la gestió forestal, la prevenció o altres aspectes que són competència de Gabriel Company. El 18 de setembre serà el torn del conseller.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF