Publicitat
Publicitat

L'apunt

Activitats de la Universitat

Beques Talentum Startups

Dilluns va tenir lloc la presentació, al campus de la UIB, de les proves de selecció de Talentum Startups, una iniciativa de Telefónica que té com a objectiu ajudar els joves talents a desenvolupar les seves idees i a impulsar les seves carreres professionals. En el marc de Talentum Startups, Telefónica seleccionarà deu joves universitaris per integrar-los en una acadèmia d'emprenedors. Més informació a https://talentum.telefonica.com/

Campus intel·ligent

Ahir es presentà el projecte Smart-UIB en el seminari Smart Cities i Smart Destinations in Future Internet, que organitzà l'empresa Prodigy Consultores al ParcBiT. És un projecte estratègic transversal que vol millorar l'eficiència de la UIB, reduir les despeses de manteniment del campus, desenvolupar tecnologies intel·ligents per transferir a la societat i millorar l'ocupabilitat de l'alumnat formant-lo "amb un esperit innovador".

"Evolución humana"

S'ha publicat Evolución humana. El camino hacia nuestra especie, de Camilo José Cela Conde i Francisco José Ayala. El llibre és d'Alianza Editorial i inclou informació de l'evolució humana amb punts de vista de camps com l'antropologia física, la biologia molecular i evolutiva, la genètica, l'arqueologia, la paleontologia, la primatologia, la psicologia i la filosofia. Cela Conde és catedràtic de Filosofia i professor d'Antropologia a la UIB.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF