Publicitat
Publicitat

L'apunt

Activitats de la Universitat

'Càlculs renals i prevenció'

Dimarts, dia 10, tindrà lloc la presentació del llibre Càlculs renals, tipus i prevenció , de Fèlix Grases, Antònia Costa-Bauzá i Rafael M. Prieto. Serà al CaixaFòrum de Palma a les 19 hores, amb la participació de Fèlix Grases, catedràtic de la UIB; Antoni Conte, metge especialista en urologia, i Antoni Gelabert, catedràtic d'urologia de la Universitat Autònoma de Barcelona. El llibre pretén ser una guia senzilla d'orientació dirigit a metges de família.

Conveni de la UIB i la Caixa

Un programa de contractes predoctorals per atreure talent internacional, el programa pont d'ajuts a la recerca per donar suport a grups d'investigació que han perdut el finançament i l'Agenda UIB per posar a l'abast dels alumnes la informació acadèmica als dispositius mòbils són les tres línies del conveni marc signat dilluns entre la UIB i l'Obra Social la Caixa. L'acord té una vigència anual (2013-14)i s'hi destinaran 100.000 €.

Perdre la por de volar

L'Institut de Física Interdisciplinària i Sistemes Complexos (IFISC) i la FUEIB organitzen un curs "per aprendre a entendre, gestionar i resoldre la por de volar" amb tècniques i procediments psicològics. Va adreçat al públic en general i es farà a la seu de l'IFISC al campus. Inclourà tres etapes: reduir la por prèvia al vol, durant el vol i després. Més informació a: http://fueib.org/ca/formacio/321/perd-la-por-de-volar.htm

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF