Publicitat
Publicitat

ARA DIUEN QUE

Els polítics no descansen ni un diumenge d'agost per culpa de les xarxes socials

En bon diumenge d'agost, el tinent batle Antoni Noguera s'ha trobat al seu Facebook algunes peticions i comentaris de veïns de Palma

Les xarxes socials han esdevingut una nova manera de connectar-se i de treballar, també per als polítics. En bon diumenge d'agost, el tinent batle Antoni Noguera s'ha trobat al seu Facebook algunes peticions i comentaris de veïns de Palma. Una en concret li demanava pels plans municipals pel parc de la Riera, "perquè fa pena". El polític de MÉS no ha dubtat a respondre informant a la persona en qüestió que, en el projecte de transformació i millora del vell projecte de la falca verda, s'hi inclourà la millora d'aquest espai.

El lloguer social serà possiblement un dels temes dels propers quatre anys. El conseller de Territori, Joan Boned, té molt clar i així ho ha traslladat al seu equip que l'Administració ha de facilitar que els habitatges buits en mans dels bancs puguin arribar en condicions assequibles als qui ho necessiten. Caldrà veure com es concreten les actuacions, però Boned té clar que l'època de fer promocions de pisos públics ha passat a la història, perquè ara n'hi ha de sobra, d'habitatges buits.

El col·lectiu Terraferida, que es dedica a cridar l'atenció ciutadana sobre aspectes ambientals i a denunciar els principals abusos, ha fet circular una imatge que parla per sí mateixa. Al coll dels Reis, baixant a la Calobra, un cartell informatiu no es pot llegir de tants adhesius que hi han enganxat. Sembla que els excursionistes i sobretot els aficionats a la bicicleta de muntanya hi tenen cosa a veure.

El batle de Pollença, Miquel Àngel March, ha viscut intensament les seves primeres festes de la patrona com a màxim responsable municipal. Aquest diumenge, ha sonat el flabiol durant el ball dels cossiers a la plaça, un dels moments més significatius i emocionants de les festes, que han culminat més tard amb la tradicional batalla entre moros i cristians.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF