Misc 25/08/2013

Els ministres més qüestionats dins i fora

1 min
Els ministres més qüestionats dins i fora

Cristóbal Montoro

L'enfrontament amb els barons populars pel dèficit asimètric i el finançament autonòmic el perjudica. Tampoc l'ajuda l'obsessió per tancar l'aixeta a tots els ministeris apel·lant al dèficit zero.

Miguel Arias Cañete

No està qüestionat per la seva gestió. En el seu cas, el relleu seria per encapçalar la llista europea -Rajoy no vol que segueixi l'aznarista Jaime Mayor Oreja- o per ser comissari europeu per quota espanyola.

Alberto Ruiz-Gallardón

Té en contra la majoria de jutges per la reforma del poder judicial i ha creat problemes afegits a Rajoy amb la seva obsessió per endurir la llei de l'avortament. Afirma que no té ambicions de futur.

Ana Mato

Està públicament qüestionada pels seus vincles amb Gürtel. No està imputada en la causa com sí que ho està el seu exmarit, però surt a tots els papers com a beneficiària de regals de luxe de la trama.

José Ignacio Wert

És el ministre més mal valorat i està radicalment enfrontat a l'oposició i als governs nacionalistes. Va dir que deixarà la política quan el rellevin. Primer, però, ha d'acabar el tràmit parlamentari de la Lomce.

Fátima Báñez

La seva reforma laboral ha estat un fracàs. Tot i la petita repuntada de l'ocupació en l'últim trimestre té el rècord d'aturats. A més, no té ni la simpatia dels sindicats ni la dels empresaris.

stats