SALUT
Política 18/12/2013

El PSIB tem la privatització d'hospitals

Vicenç Thomàs, denuncià ahir al Parlament que el Govern ha mantingut reunions amb l'objectiu de privatitzar la gestió dels hospitals d'Inca i Manacor

Q. T.
1 min

PalmaEl diputat del PSIB, Vicenç Thomàs, denuncià ahir al Parlament que el Govern ha mantingut reunions amb l'objectiu de privatitzar la gestió dels hospitals d'Inca i Manacor i, segons el socialista, hi hauria documents que ho corraborarien.

L'exconseller de Salut demanà a l'actual responsable, Martí Sansaloni, si ha participat en els darrers moviments del Govern en aquesta direcció. Sansaloni li replicà que l'oposició ja fa dos anys que va dient que es privatitzaran hospitals i, fins ara, no se n'ha privatitzat cap. El conseller recalcà que aquests dos centres hospitalaris presten una assistència pública en un règim de gestió pública i aprofità per acusar el diputat socialista de posar "pals a les rodes".

En una altra resposta, aquesta a instàncies del seu propi partit, Sansaloni també va retreure a l'esquerra que l'hagués acusat de voler deixar morir l'Hospital de la Creu Roja de Palma quan s'acaba de signar un acord amb aquesta institució sense ànim de lucre que en permet la continuïtat. Sansaloni acusà l'oposició d'"irresponsable".

stats