Política 29/07/2016

MÉS qüestiona el sobresou de Miquel Vidal

J.v.
1 min
El president del PP, Miquel Vidal, en una imatge d’arxiu.

PalmaEl portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, va demanar al Parlament que “vigili les incompatibilitats relatives a l’acumulació de sous” per part del president del PP, Miquel Vidal. El portaveu ecosobiranista es referia a la informació revelada per El Mundo que deia que Vidal cobra un sobresou de 24.000 euros del partit, que cal afegir als 57.000 que guanya com a diputat. Segons el líder ecosobiranista, “si Miquel Vidal està cobrant un sobresou del PP, no pot cobrar un sou complet d’aquest Parlament”.

Es tractaria de la primera vegada que un líder de la formació popular rep un plus més enllà del seu sou per exercir un càrrec públic.

La polèmica amb les cambreres

Abril, a més, va exigir al líder popular que es disculpi davant el col·lectiu dels cambrers després de la reacció de l’exbatle de Santanyí a la publicació de la notícia. “Una cambrera de pis cobra més que jo per dedicar les 24 hores al partit”, va assegurar al mateix diari, i va afegir que “ningú acceptaria una feina que requereix tantes hores per tan pocs doblers”. Aquestes declaracions han aixecat molta polseguera en cercles polítics i a les xarxes socials. Fins i tot se n’han fet ressò alguns mitjans estatals.

stats