Misc 05/09/2013

El programa de sexe de la Maria de la Pau

i
Empar Moliner
2 min

Estic pitjor que Michael Douglas, que era addicte al sexe i va haver d'anar a una clínica perquè el tractessin. Sóc addicta al programa de sexe de la Maria de la Pau Janer i si segueixo així també m'hauré de tractar. Potser hauria d'anar a la consulta del Corbella, ara que la Maria de la Pau li fa el salt laboral amb el col·lega Tobeña.

La meva addicció és purament tècnica. Cada nit, quan acaba el programa, em pregunto com ompliran el programa de l'endemà. Penseu que abans-d'ahir ja van dir-nos que el sexe en realitat és al cap (el principal òrgan sexual és el cervell) i la psicòloga va aconsellar-nos que ens enviéssim whatsapps "picants" amb la parella, perquè el sexe es pot fer tot el dia encara que no estiguem junts. (No tot és la penetració.) I ja va trucar un senyor exemplar, que entra a treballar més tard que la dona, però que es lleva amb ella, perquè així es dutxen junts i "ho fan". Però fins i tot les sexòlogues radiofòniques més experimentades tenen un límit de temes aptes. Calculo que queda menys d'una setmana perquè diguin allò de: "El matrimoni és un jardí que s'ha de regar". I aleshores?

Aleshores, enviats els whatsapps a la parella i regat el jardí matrimonial, la meva amiga Maria de la Pau finalment encetarà el programa dedicat a pràctiques agosarades amb el convidat estrella Nacho Vidal. Després, recordarà als oients que estan preparant un tema sobre fer s'amor en grup i que divendres vindrà el Síndic de Greuges per parlar dels drets dels animals en el món de la zoofília. A continuació potser obrirà telèfons. "Avui parlarem de les Milf", somnio que dirà. "¿Em considerau una Milf?" I els oients, en massa, com un sol home, li diran que sí, que sí, que ella és una Milf. I en Barril, que encara correrà per la peixera perquè li toca actuar abans, afirmarà amb el cap.

stats