Publicitat
Publicitat

L'ESTIU QUE M'ESPERA

Lluís Llongueras

SEGUIR LA PAUTA de cada dia. Això és el que intento fer durant l'estiu. No m'agrada parar i desconnectar durant un mes sencer. Sóc partidari de fer vacances, evidentment, però prefereixo repartir-les i fer-les saltejades. Més aviat podríem dir que sóc de fer ponts. El mes passat, per exemple, vaig marxar amb meus fills, que són adolescents, a Lanzarote. Vam anar a passar cinc dies tots plegats per anar a la platja, descansar i, en definitiva, fer família. Estar junts també ens serveix per entendre'ns millor. A més, els dies que faig vacances opto per desconnectar totalment i no fer res.

Aquests dies tornaré a la feina i fins a finals d'agost no tornaré a marxar. Aquest cop canviarem d'illa i anirem a Formentera. Hi estarem uns deu dies per descansar, però no en vull fer més perquè tampoc ho aguanto. Ho aprofitaré per llegir i mirar pel·lícules.

Mentre sigui a la feina continuaré dissenyant coses, controlant els negocis i treballant en la meva biografia. Els dies que sigui aquí també estaré enfeinat acabant un catàleg de fotografia d'una exposició que vaig fer l'any 2002.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF