'Just Fuck It'

Sense moure's de casa, comprant una sèrie de nous ginys digitals, farem esport en parella

El 'Running' ja no és cool. La nova moda que està arrasant als EUA s'anomena 'Power Walking'. Dos dies. Dos dies ens queden fins que l'onada impacti al nostre país. La mitja Andorra que exhibeix robes llampants i legítima suor —al passeig del voltant del riu— ens passarà a caminar a tota hòstia. I és que el Power Walking no és res més que passejar al límit. Es tracta de restar a la frontera entre caminar i posar-se a córrer. En tot moment, a més, cal moure els braços com si tibéssim, ara sí, ara no, de la corda del batall de la campana de Sant Esteve.

Tot són avantatges: que si l'esforç és més eficient que quan ens desplacem corrent com esperitats, que si les calories que gastem provenen directament del greix, o que si, a diferència del que passa amb el 'Running', no cal anar fent guardiola per a una pròtesi de genoll...

Les vambes de córrer deixaran de ser tan ideals per al 'Power Walking'. Les nostres robes ajustades deixaran de ser tan eficients. I els nostres rellotges —amb GPS, comptatge de calories i freqüència cardíaca— esdevindran objectes del passat, de quan córrer era 'lo mas'.

Les grans marques ja dissenyen els regals que ens portaran els reis mags el proper Nadal: els braçalets intel·ligents. Calcularan els passos fets, la distància recorreguda, les hores que hem dormit i la qualitat de la son. Ens despertaran fora de la fase REM per llevar-nos com una rosa i comptaran les calories cremades i les ingerides (diferenciant les que són en proteïna, greix o sucres).

I jo, que d'imaginació en tinc una estona llarga, us avanço l'activitat esportiva que, en un parell d'anys, desplaçarà dels nostres cors el 'Power Walking': el 'High Tech Fucking'.

Sense moure's de casa, comprant una sèrie de nous ginys digitals, farem esport en parella. Finalment, la ciència trobarà el punt de conjunció entre el postorgàsmic "Oh, Déu Meu, he d'escapar d'aquí" dels nois i el postcoital "Vull que m'abracin" de les noies: amb les mans entrellaçades davant la pantalla de l'ordinador consultarem les estadístiques que la nostra banda tecnològica de la Nike 'Just Fuck It', haurà enviat per bluetooth a la nostra aplicació 'Fucktastic'.

A la història passarà el subjectiu "—ha estat bé, oi?". La pantalla ens oferirà la quantitat i potència de les envestides, la qualitat de les figures gimnàstiques executades i la baixa freqüència cardíaca que ens confirmarà al Facebook, al Twitter i a l'Instagram com a atletes sexuals.

EDICIÓ PAPER 21/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF