Publicitat
Publicitat

Hamlet amb auriculars

Els aficionats que van anar ahir a Mestalla seguien el partit mentre, pels auriculars, escoltaven Catalunya Informació online. Per desgràcia per a ells, el partit -del qual tenien entrades feia dies- coincidia amb l’estrena de Hamlet al Poliorama i l’expectació era màxima. Els diaris teatrals obrien amb el repartiment. El director de l’obra, Joan Lluís Bozzo, comptava amb un elenc clàssic. Enric Majó, l’estrella de l’espectacle, com a Hamlet. A les bandes, Mònica Randall, com a reina Gertrudis, i Francesc Rosaura, com a sacerdot. Com a Ofèlia, una de les actrius del planter, Berta Errando, coneguda pel personatge d’Àlex al Super3. I com a Poloni, Pere Arquillué.

En dies d’estrena teatral és sabut que els futbolistes compten amb aficionats de la graderia que els van explicant, durant el partit, com va l’obra de teatre. Molts dels seguidors, de fet, porten auriculars. Els massatgistes, doctors i segons entrenadors també segueixen l’obra amb auriculars. “Ara l’Enric Majó fa el monòleg!”, li devia dir un dels fotògrafs de premsa a Cesc. I Cesc va saber, doncs, quan era que Enric Majó començava amb el “Ser o no ser” i si l’aplaudien molt al final. En els moments més arriscats, per cert, el públic del Poliorama cridava “Uiiii!!!!”

De la mateixa manera, una aficionada li va fer saber a Messi, a través de signes, quan era que Hamlet matava Poloni i cridava: “Una rata!” I encara més endavant, un dels Boixos Nois li va comunicar a Neymar -que no es perdria per res del món una estrena al Poliorama- que havia arribat el moment del combat d’esgrima! Emoció entre el públic, que, en aquest moment, va deixar de mirar la pilota. Claudi li deia a Laertes que Poloni havia estat assassinat per Hamlet i que s’havien de venjar amb una trampa: fent un combat d’esgrima amb l’espasa enverinada. Mal dia per anar al futbol, sens dubte, si coincideix amb l’estrena de Hamlet.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF