Misc 13/08/2013

La vídua de Steve Jobs, altre cop enamorada

S.s.g.
1 min

BarcelonaUna mateixa passió uneix la vídua de Steve Jobs, Laurene Powell, i el que va ser alcalde de Washington entre el 2007 i el 2011, Adrian Fenty: la reforma escolar als Estats Units. Es van conèixer l'any 2011 en una conferència sobre educació a Houston, i es van fer bons amics. Aquest 2013, però, l'amistat ha anat a més i han començat un idil·li, segons publica el Washington Post .

Després d'aquella primera trobada a Houston, Laurene Powell va proposar a Fenty d'unir-se a la junta directiva de College Track, una organització cofundada per la vídua de Steve Jobs i destinada a ajudar joves sense recursos a preparar-se per a la universitat. En aquell moment, Powell el va elogiar per "la seva defensa de la reforma educativa", pel seu "sentit de la urgència i la constància incomparable dels seus èxits", unes qualitats que van calar en el cor de l'empresària.

A principis de gener, l'exalcalde va anunciar que se separava de la seva fins aleshores esposa, Michelle Cross, amb qui tenia 3 fills.

Mare i multimilionària

L'octubre del 2011, quan va morir, als 56 anys, el cofundador d'Apple, Steve Jobs, la seva dona, Laurene Powell -de 49 anys i també mare de 3 fills-, va obtenir una herència valorada en 7.485 milions d'euros (10.000 milions de dòlars), en la seva majoria invertida en accions d'Apple i de la factoria Disney.

stats